8 Şubat 2015 Pazar

Günlük Hayatta İşinize Yarayacak, Bilmeniz Gereken Bilgiler!


Duvarınıza çivi çakacağınız zaman işaretlediğiniz yerin üzerine çapraz bant yapıştırın. Çiviyi öyle çakın. Böylece duvarın alçısını çatlatmamış olacaksınız.



Kızartma yağını bir kaç kez kullanabilirsiniz. Kullanılır durumda olup olmadığını anlamak için kızgın yağın içerisine bir dilim ekmek atın. Ekmekte kara lekeler oluşmuyorsa kullanabilirsiniz.




Fırında tavuk kızartacağınız zaman bir limonu ikiye bölün, yarısını tavuğun üzerine bastırarak iyice sürün. Diğer yarısını ise tavuğun içerisine yerleştirin. Tavuğunuz nar gibi kızaracaktır.




Pişirdiğiniz sebzelerin renklerini kaybetmemesi için bir kesme şeker ya da limon suyu koyun.



Kesilmiş ve açık havada kalmış soğan oldukça zararlıdır. Kullanmadığınız soğan parçalarını saklamayın.


Yoğurttan daha fazla yararlanmak istiyorsanız suyunu atmayın. Yoğurdun tüm mineral ve vitaminleri bu suyun içinde bulunmaktadır.
Makası Bilemek İstiyorsanız yapmanız gereken tek şey üst üste zımpara kağıdı kesmek olacaktır.


0 yorum:

Yorum Gönder